Kā pagatavot vaska sveci?

Kā pagatavot vaska sveci?

Sojas sveces: videi draudzīgs un pievilcīgs jaunais trends Lasīt Kā pagatavot vaska sveci? I18n Error: Missing interpolation value "minutes" for "{{ minutes }} minūtes" Nākamais Videi draudzīgas dāvanas: ilgtspējīga radošums un videi draudzīga elegance

Pagatavo un izlej savu sojas vaska sveci

carribean candle
Vai vēlies piedzīvot aizraujošu un interesantu laiku kopā ar tuviniekiem? Izgatavo savas sveces vai dāvini sveču gatavošanas komplektu - lieliska dāvana, kas iemācīs jaunu prasmi, nodrošinās radošu izklaidi un neaizmirstamus brīžus, kopā radot skaistas un smaržīgas sveces!
  1. Sveces deglis jeb dakts metāla daļa ir jāpielīmē pie dakts uzlīmes (kas ir abpusēja līmlente) un centrējot to, pielīmē pie glāzes apakšas (iesaku izmantot cietu salmiņu, kurā ievietojot dakti ir iespējams to precīzi nocentrēt).
  2. Nostipriniet dakts fiksatoru (koka) glāzes augšā.
  3. Katliņā uzvāra ūdeni, kurā ieliek karstuma izturīgu kausējamo trauku ar sojas vasku.
  4. To sauc par karstā ūdens peldi. Sojas vasku nedrīkst kausēt tieši uz uguns.
  5. Lēnām, maisot vasku ar karoti uz zemas uguns, pacietīgi vērojam, kā sojas vasks pilnībā izkūst, taču to nedrīkst pākarsēt. Trauku ar vasku noņemam nost no uguns un liekam uz galda (zem tā novietojot dvielīti).
  6. Lēni maisot, šķidrajam vaskam pievieno aromatizēto smaržu eļļu. Maisi aptuveni 30-50 sekundes.
  7.  Kad šķidrums ir vienmērīgi samaisīts, lēnām pārlejiet visu gatavo sastāvu sveces glāzītē (nofiksē dakti ļoti uzmanīgi , tā nedrīkst izkustēties).
  8. Ir jāļauj 2h svecītei atdzist un pacietīgi jāgaida līdz tā ir pilnībā sastingusi.
  9. Jusu svecīte ir gatava lietošanai.
  10. Dedzini sveci pareizi. Pirmo reizi dedzinot sveci, lauj tai degt tik ilgi, kamēr izkūst sveces virsējā vaska kārta visa tās diametrā. Ja nopūtīsi sveci ātrāk, veidosies tāds kā ezeriņš, kurš turpinās iet dziļumā.

Pasūti jau tagad, izvēloties kādu no smaržu piedāvājumiem mūsu sveču veikalā - Aromātiskais sojas sveču gatavošanas komplekts. 

Ieskaties ŠEIT, ja vēlies noskatīties gatavošanas procesu. 

Ieteikums gatavojot vaska sveci

Pēc vaska ieliešanas sveču traukā mēs iesakām uzreiz izslaucīt kausēiamo trauku ar sausu dvieli, lai no tā noņemtu atlikušo sojas vasku un pēc tam to rūpīgi izmazgāt ar trauku mazgāšanas līdzekli.

Atstāj komentāru

Visi komentāri tiek regulēti pirms publicēšanas

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.